Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@loventdesign.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, siitä on tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Huomioithan, että räätälöidyillä tuotteilla, esim. seuratuotteet, joissa on painatuksia tai brodeerauksia, ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Asiakaspalautukset

Verkkokaupan asiakkaana sinulla on oikeus vaihtaa tuote esimerkiksi toiseen kokoon tai väriin, tai purkaa kauppa ja palauttaa tuote meille. Palautuksissa maksettu tuotteen kauppahinta palautetaan asiakkaan tilille, jonka numero on lisätty palautuslomakkeeseen.

  • Sinulla on 14 vuorokautta aikaa tehdä vaihto- tai palautuspäätös.
  • Palautettavan tuotteen on oltava jälleenmyyntikelpoinen. Tuotetta saa luonnollisesti sovittaa, mutta esim. käytettyä vaatetta ei enää voi palauttaa. Asiakas vastaa tavaran arvon alentumisesta. Jos tavara on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta koko sen arvolla.
  • Pakkaa palautuksesi hyvin ja liitä lähetykseen tulostamasi palautuslomake täytettynä.
  • Voit ladata palautuslomakkeen tästä: vaihto ja palautuslomake
  • Tuotteet palautetaan meille pakettiautomaatti SmartPostin kautta, jolloin palautus on asiakkaalle maksuton, kun lähetys tapahtuu Suomen rajojen sisällä.
  • Olehan meihin yhteydessä aina ennen paketin lähettämistä, info@loventdesign.fi. Lähetämme sinulle koodin, jolla SmartPost lähetys on maksettu puolestasi.

Otathan huomioon, että vaihdot ja palautukset kestävät tovin – Joskus Postin SmartPost postituspalvelu voi olla hidas ja paketit saattavat kulkea jopa viikon. Vaihdoissa on mahdollista, että haluamasi korvaava tuote on väliaikaisesti loppu varastostamme – tämä lisää vaihtoon kuluvaa aikaa.