Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Myymme tuotteita vain täysi-ikäisille Suomeen. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, joten tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Paketin saapumisesta ilmoitetaan puhelimeen tekstiviestillä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä alla oleviin toimitusehtoihin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitusajat

Lähetämme tuotteet pääsääntöisesti 3-14 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta, varastotilanteesta riippuen. Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu, lähetysaika on noin 1-2 kk. Pidätämme oikeuden purkaa kauppa, mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Suomessa Postin (Nouto omasta postista tai SmartPOST Pakettiautomaatista) välityksellä. Saat puhelimeesi tai sähköpostiisi ilmoituksen, kun paketti on noudettavissa nimetystä toimipisteestä. Jos haluat, että paketti toimitetaan tiettyyn SmartPOST pisteeseen, lisää siitä pyyntö “Tilauksen kommentit” -laatikkoon.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postitus, pakkaus- ja käsittelykulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa  maksaminen tapahtuu Check Out sivuston kautta joko verkkopankki- tai luottokorttimaksuna.

Toimituskulut

Toimitus- ja käsittelykulumme ovat alle 150 € tilausille 5,90€. Yli 150 euron tilaukset toimitamme postimaksuitta. Toimituskuluihin sisältyvät mahdolliset vaihto- ja palautuskulut. Mikäli joudumme olosuhteiden pakosta poikkeamaan em. toimituslupauksesta, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.