Toimitusehdot ja maksaminen

Yleistä verkkokaupasta

Myymme tuotteita vain täysi-ikäisille Suomeen. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, joten tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Paketin saapumisesta ilmoitetaan puhelimeen tekstiviestillä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä alla oleviin toimitusehtoihin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitusajat

Lähetämme tuotteet pääsääntöisesti 3-14 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta, varastotilanteesta riippuen. Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu, lähetysaika on noin 1-2 kk. Pidätämme oikeuden purkaa kauppa, mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Suomessa Postin (Nouto omasta postista tai SmartPOST Pakettiautomaatista) välityksellä. Saat puhelimeesi tai sähköpostiisi ilmoituksen, kun paketti on noudettavissa nimetystä toimipisteestä. Jos haluat, että paketti toimitetaan tiettyyn SmartPOST pisteeseen tai postitoimipaikkaan, lisää siitä pyyntö ”Tilauksen kommentit” -laatikkoon. Jos lähin SmartPOST piste on täynnä, posti kuljettaa lähetyksen seuraavaan vapaana olevaan pisteeseen.

Toimituskulut

Toimitus- ja käsittelykulumme ovat 5,90€. Toimituskuluihin sisältyvät mahdolliset vaihto- ja palautuskulut. Mikäli joudumme olosuhteiden pakosta poikkeamaan em. toimituslupauksesta, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Maksaminen

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan luottokorttimaksulla, laskulla tai suoraan verkkopankissa. Käytössämme on Paytrailin turvallinen maksujärjestelmä. Korttimaksu käy seuraavilla luottokorteilla: MasterCard, VISA, AMERICAN EXPRESS. Maksaminen tapahtuu www.loventdesign.fi -sivuston kautta. Asiakas vastaa siitä, että maksukortti on asiakkaan omaisuutta ja että hänellä on käyttöoikeus siihen. Maksukortilla on oltava riittävä kate tilauksen kokonaishinnan maksamiseksi. Pidätämme oikeuden tarkastaa asiakkaan luottokelpoisuuden ja asiakkaan antamat maksutiedot ennen tilauksen lähettämistä. Lovent Design ei korvaa mahdollisia asiakkaan maksettavaksi koituvia pankin tai luottoyhtiön käsittelykuluja.