LOVENT Design Oy suunnittelee ja valmistaa urheiluseurojen, joukkueiden tai jumpparyhmien treenivaatteet ja edustusasut asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Olemme tuoneet valikoimaamme tuotteita sekä asusteita, joiden avulla joukkueet voivat yhdenmukaistaa pukeutumistaan esimerkiksi kisamatkoilla.

Treenivaatteet on hiottu yksityiskohtia myöten käyttäjän mukavuutta ajatellen. Tuotteitamme pystyy kustomoimaan esimerkiksi seuran omia värejä käyttäen, eri lahkeen- ja hihanpituusvaihtoehdoilla tai vaikka erilaisilla päänteillä. Myös seurakohtaiset brodeeraukset ja painatukset on mahdollista tilata meiltä. Voimme auttaa seura-asiakkaitamme myös logosuunnittelussa.         

HALUATTEKO TILATA SEURALLE, JOUKKUEELLE TAI JUMPPARYMÄLLE OMAT, NIMIKOIDUT TUOTTEET? Olettehan yhteydessä! Autamme teitä mielellämme löytämään sopivan kokonaisuuden juuri teidän seurallenne. Voimme tarvittaessa myös suunnitella ja toteuttaa tuotteita toiveidenne mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä vaikka soittamalla tai yhteydenottolomakkeella.