LOVENT Design Oy suunnittelee ja valmistaa urheiluseurojen, joukkueiden tai jumpparyhmien treenivaatteet ja edustusasut asiakkaiden tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Olemme tuoneet valikoimaamme tuotteita sekä asusteita, joiden avulla joukkueet voivat yhdenmukaistaa pukeutumistaan esimerkiksi kisamatkoilla. Seuravaatemallisto pysyy tuotannossamme pitkään, joten joukkueiden tai seurojen on mahdollista tilata aiemmin hankittuja tuotteita lisää, esimerkiksi uusien jäsenten aloittaessa. Laajasta kokolajitelmasta löytyy samat tuotteet niin aikuisille kuin lapsillekin.

Treenivaatteet on hiottu yksityiskohtia myöten käyttäjän mukavuutta ajatellen. Tuotteitamme pystyy kustomoimaan esimerkiksi seuran omia värejä käyttäen, eri lahkeen- ja hihanpituusvaihtoehdoilla tai vaikka erilaisilla päänteillä. Myös seurakohtaiset brodeeraukset ja painatukset on mahdollista tilata meiltä. Voimme auttaa seura-asiakkaitamme myös logosuunnittelussa.        

HALUATTEKO TILATA SEURALLE, JOUKKUEELLE TAI JUMPPARYMÄLLE OMAT, NIMIKOIDUT TUOTTEET? Olettehan yhteydessä! Autamme teitä mielellämme löytämään sopivan kokonaisuuden juuri teidän seurallenne. Voimme tarvittaessa myös suunnitella ja toteuttaa tuotteita toiveidenne mukaan.

Voitte ottaa yhteyttä YHTEYDENOTTO -lomakkeella tai meilaamalla osoitteeseen info@loventdesign.fi