Mikä Lovent?

LOVENT Design Oy on perustettu v. 2014 palvelemaan alunperin voimistelijoiden tarpeita korkealaatuisten kotimaisten ja ajattomien treeni- ja edustusvaatteiden suunnittelijana ja valmistajana. Suomalaisten naisten pyynnöstä laajensimme mallistoa, josta löytyy tuotteita niin treeniin kuin vapaa-aikaankin laajennetulla kokolajitelmalla. Treenivaatteet ja -asut ovat suunniteltu maksimaalisen liikkuvuuden takaamiseksi, mukaviksi käyttää myös harjoitusten ulkopuolella, tyylikkyyttä ja linjakkuutta unohtamatta.

Tuotantotapamme on vastaisku saastuttavalle muotiteollisuuden massa- ja kertakäyttötuotannolle. Eettisyys ja ekologisuus näkyy tuotteiden pitkäikäisyydessä, johon vaikuttavat suunnittelun ajattomuus, tuotteiden hyvä mitoitus ja istuvuus sekä korkealaatuiset tarkkaan valitut Euroopassa valmistetut materiaalit. Omilla päätöksillämme voimme edistää kestävää, ekologista ja eettistä vaatteiden valmistusta. Samalla voimme hyvällä omallatunnolla käyttää tyylikkäitä, aikaa ja kulutusta kestäviä treenivaatteita.

Vaatteiden suunnittelu ja valmistus pienerissä lähituotantona Suomessa minimoi ylituotannon, työllistää suomalaisia sekä palvelee kotimaisuutta ja laadukkuutta arvostavaa asiakasta. Kun tuotteiden valmistus on omissa käsissämme, pystymme toteuttamaan joustavasti myös esim. seurojen omat mallisovellukset ja pienet sarjat vaikka voimistelujoukkueille nopeallakin toimitusajalla.

Laukut ja asusteet valmistutamme lähituotantona Virossa, alihankinnan puuttuessa Suomesta. Kaikilta yhteistyökumppaneltamme edellytämme eettisten sekä ekologisten arvojen kunnioittamista myös omassa toiminnassaan. Käytämme vain laadukkaita ja turvallisia Eurooppalaisia kankaita sekä tarvikkeita.

We Love the Movement.