12.12.2019

Meistä löytyy mukava kirjoitus Fashion Finlnadin sivuilta.

Kaavoituksen opettaja perusti vaatebrändin – ”Kun tietää istuvuuteen liittyvät kikat, osaa suunnitella järjevän hintaisia vaatteita”

Vihdoin saimme muutamia tuotteita myös miehille. Tässä kuvauksissa 6.10. ProAmGymillä.

Keväällä mallistoon saadaan lisää tuotteita!

Nyt kannattaa käydä meidän IG tai FB sivuilla äänestämässä, sillä voittona on leffaliput Olen suomalainen -leffan kutsuvierasnäytökseen, joka on 11.9. Helsingin Tennispalatsissa. Tägää mukaan kaveri, jonka kanssa lähtisit katsomaan leffaa ja kerro meille samalla, minkä syksyn tuotteista haluaisit itsellesi. Avec lippu arvotaan 28.8. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti siitä. Kutsu lähetetään sähköpostilla. Näitä leffalippuja ei myydä missään! Vain osallistumalla voit voittaa ne itsellesi.

Kannattaa muutenkin alkaa seuraamaan meitä siellä. Jatkossakin järjestämme erilaisia kilpailuja ja arvontoja, joissa voi voittaa vaikka LOVENT tuotteita tai muuta kivaa.

7.6.2019

Olemme erittäin ylpeitä meille myönnetystä oikeudesta käyttää Avainlipputunnusta. Kun haluat ostaa laadukkaita kotimaisia treenivaatteita, valitse LOVENT.

6.4.2019

Iloisia tunnelmia Vihdin Zontakerhon järjestämästä tämän kevään muotinäytöksestä. Malleina reippaat ja notkeat VihtiGymin voimistelijat!

23.4.2019 Vaatevallankumousviikko alkaa! Koko viikon ajan kaikki tuotteet -10% sekä verkkokaupassa että myymälässä. Ja aivan mahtavaa aloittaa yhteistyö Globe Hopen kanssa!!! Nyt siis Loventin tuotteet löytyvät myös Globe Hopen Brand Storesta, osoitteessa Harjutie 14, Nummela.

8.2.2019 Säännöllinen rytmi uudelleen hakusessa ulkomaanmatkan jälkeen. Ryhtiliikettä kehiin ja uusi into päälle. Se palkitsee! Kotoiluun ja treeninjälkeiseen olotilaan täydellinen yhdistelmä; lämmin ja pehmeä fleecepaita sekä rennon väljät joogahousut. 

1.2.2019 Raijan kunnonkohotus aloitettiin laatimalla henkilökohtainen harjoitusohjelma – vähemmän painoja, paljon toistoja. Raija kertoo yhdeksi motivaationsa lähteeksi omannäköiset treenivaatteet, joissa olisi mukava treenata. Tässä hänellä on yllään supplex treenitrikoot, jonka vyötärön korkeutta on riittävästi, ympärys ei kiristä eivätkä ne valu kovassakaan treenissä. Treenipaidan helmassa riittää pituutta, materiaali teknistä, hengittävää ja miellyttävän tuntuista polyamidielastaania.

 25.1.2019 Elämäntaparemontin paikka! Seuraamme kevään aikana 70-vuotiaan Raijan uudenvuodenlupausta, jossa hänen tavoitteenaan oli kasvattaa lihaskuntoa sekä parantaa elämänlaatua. Kaikki Raijan valitsemat ihanat treenivaatteet ovat Loventin mallistosta. Kerromme joka perjantai lisää Raijan edistymisestä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Stay tuned! 

14.11.2018 Tässä uusi LOVENT aluevaltaus! Teemme tilauksesta myös Cheerleader asuja. Tässä ensimmäiset tyytyväiset asiakkaat: Funky Team seuran junioriedustus cheertanssissa, Funky Dance Juniors!

Ai niin, meistä oli juttua 1.8.2018 Vihdin Uutisissa! https://www.vihdinuutiset.fi/artikkeli/699278-naisyrittajyytta-veikkoinkorvessa-kolme-yrittajaa-iloitsee-yhteisollisyydesta.

Jane Palmu, Anna Volf ja Raija Koivisto nauttivat yrittäjien yhteisöllisyydestä. Kuva: Maija-Liisa Nyman

LOVENT tuotteet Cheer Up Team dancers promokuvauksissa syksyllä 2018. 

LOVENT mukana tukemassa KYSTEAM -joukkuetta Nummelan KyläCupissa 2018

LOVENT mukana syksyn 2017 Duunikunto -ohjelmassa.

Kuntolaiset saivat treenivaatteita uudesta Pilates/Yoga -mallistosta. 

18.-19.3.-17 LOVENT Cup, LUMOn monitoimikeskus Hienot kisat, mahtavaa porukkaa ja ihania kisailijoita! Tässä Elite Pre Juniorit mukavissa ja tyylikkäissä LOVENT velourtakeissa. Upea suoritus tytöt, voitto tuli!

17.3.-17 Kävimme kuvaamassa uusia tuotteita Nummelan Pro -Am Gymillä. Kohta niitä saa verkkokaupastakin!