Vaihto- ja palautusehdot

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@loventdesign.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, siitä on tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Asiakaspalautukset

Verkkokaupan asiakkaana sinulla on oikeus vaihtaa tuote esimerkiksi toiseen kokoon tai väriin, tai purkaa kauppa ja palauttaa tuote meille. Palautuksissa maksettu kauppahinta palautetaan asiakkaan tilille, jonka numero on lisätty palautuslomakkeeseen.

  • Sinulla on 14 vuorokautta aikaa tehdä vaihto- tai palautuspäätös.
  • Palautettavan tuotteen on oltava jälleenmyyntikelpoinen. Tuotetta saa luonnollisesti sovittaa, mutta esim. käytettyä vaatetta ei enää voi palauttaa. Asiakas vastaa tavaran arvon alentumisesta. Jos tavara on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta koko sen arvolla.
  • Pakkaa palautuksesi hyvin ja liitä lähetyksen mukana tullut palautuslomake täytettynä.
  • Voit ladata palautuslomakkeen tästä: vaihto ja palautuslomake
  • Kirjoita lähetyksen päälle ASIAKASPALAUTUS LOVENT Design Oy Ltd sekä
  • Matkahuollon Lähelläpaketin palautuskoodi 9519546. Tällä numerolla on palautus sinulle maksuton, kun lähetys tapahtuu Suomen rajojen sisällä.
  • Säilytä kuitti, jonka saat lähettäessäsi palautuspaketin meille.

Otathan huomioon, että vaihdot ja palautukset kestävät tovin – Matkahuollon palautuspalvelu voi olla joskus hidas ja paketit saattavat kulkea jopa yli viikon. Vaihdoissa on mahdollista, että haluamasi korvaava tuote on väliaikaisesti loppu varastostamme – tämä lisää vaihtoon kuluvaa aikaa.